Kronika Prestiżowa

Antonina po francusku

Max Radke
Magazyn
  nr 5 (34). 
Lipiec 2013

Kuchnia francuska – w tym specjalizuje się nowa restauracja Brasserie D’or mieszcząca się w hotelu Antonina Villa&Restauracja w Sopocie. Nowi właściciele hotelu zaprosili nas na otwarcie restauracji, podczas którego serwowano tradycyjne dania kuchni francuskiej. Otwarcie uświetnił występ robiącego furorę w Polsce coverowego zespołu z Filipin, L&J Band.

Andrzej Weiss, właściciel hotelu Antonina Villa&Restauracja, Katarzyna Narojczyk

Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Dowgiałło - Edel, właścicielka hotelu Antonina Villa&Restauracja, Anna Weiss, dyrektor generalny hotelu

Krzysztof Nowosielski

Maciej Pieńczewski, Franek Weiss, Bogusława Weiss

Krzysztof Nowosielski

L&J Band z Filipin

Krzysztof Nowosielski