Kronika Prestiżowa
Cook-off w Mercato
Okoń morski, krem z topinamburu, fondant czekoladowy, kamienie jadalne z mchem leśnym - te potrawy najbardziej przypadły do gustu gościom imprezy Cook-off zorganizowanej przez Adama Woźniaka, szefa kuchni restauracji Mercato w hotelu Hilton Gdańsk. Celem imprezy było wybranie dań, które znajdą się we wiosennym menu restauracji.
Od lewej: Marcin Kołakowski, dyrektor Departamentu Bankowości Oddziałowej i Przedsiębiorstw Meritum Bank, Mateusz Saładucha
Od lewej: Krzysztof Stepokura, prezes zarządu Eurotel S.A., Tomasz Basiński, wiceprezes zarządu Eurotel S.A
Od lewej: Tomasz Zubilewicz, Marek Krawczyk, prezes zarządu Balta S.A., Dariusz Krawczyk, wiceprezes zarządu Balta S.A.
Od lewej: Michał Kaczorowski, prezes zarządu trojmiasto.pl, Rafał Pudyszak, dyrektor firmy Asesoria
Od lewej: Dr nauk med. Konrad Drewek, spec. ortopedii i traumatologii narządu ruchu, dr nauk med. Tomasz Mazurek, chirurg i ortopeda, Aleksander Sobina, radca prawny