Kronika Prestiżowa

Degustacja cateringu biznesowego w restauracji White Marlin

prestiz
Magazyn
  nr 4 (148). 
Kwiecień 2023

20 kwietnia w restauracji White Marlin odbył się Dzień Otwarty dla przedstawicieli biznesu. Goście mieli okazję do degustacji specjalnie przygotowanego menu cateringowego autorstwa Szefa Kuchni Tomasza Purola. Podczas wydarzenia odbył się także panel dyskusyjny ekspertów pt. „Transakcje od kuchni, czyli jak pandemia zmieniła relacje w biznesie”, który poprowadziła dziennikarka i dyrektor Gdańskiego Klubu Biznesu Dorota Sobieniecka - Kańska.

Krzysztof Nowosielski

Wera Stromska, Właścicielka Kliniki Beleza

Krzysztof Nowosielski

Ewa Porowska, Dyrektor Marketingu, GFKM

Krzysztof Nowosielski

Joanna Wagner, Żródło Wody Kangen, Renata Podfigurna, Long Hair Fundation

Krzysztof Nowosielski

Ilona Olszaniec - Kozakiewicz, właścicielka Kliniki Medissima

Krzysztof Nowosielski

Łukasz Burda, Prezes White Marlin

Krzysztof Nowosielski

Jacek Burzyński, Prestiż Magazyn Trójmiejski, Sławomir Rejkowski, CEO iLift, Rafał Wojciechowski, Business Development Manager, iLift

Krzysztof Nowosielski

Martyna Grzemska, White Marlin, Marta Blendowska, Prestiż Magazyn Trójmiejski

Krzysztof Nowosielski

Katarzyna Andruszkiewicz, Business Development Manager, White Marlin

Krzysztof Nowosielski

Tomasz Purol, Szef Kuchni, White Marlin

Krzysztof Nowosielski

Sebastian Wawrzonek, Julia Sylwestrzak, Agnieszka Kaczmarska, Marina Medical Center

Krzysztof Nowosielski

Kacper Orkisz, Premium Yachting

Krzysztof Nowosielski

Mateusz Ellwardt, Happy Business, Mariusz Pełka, Usługi Finansowe

Krzysztof Nowosielski

Marek Paliświat, Wicepres White Marlin, dr Zdzisław Nieckarz, Kierownik Pracowni Psychologii Badań Biznesu w Instytucie Psychologii UG

Krzysztof Nowosielski

Magdalena Krasnodębska, White Wood Nieruchomości 

Krzysztof Nowosielski

Marta i Rafał Orfin, Orfin Nieruchomości

Krzysztof Nowosielski