Kronika Prestiżowa
Degustacja cateringu biznesowego w restauracji White Marlin
20 kwietnia w restauracji White Marlin odbył się Dzień Otwarty dla przedstawicieli biznesu. Goście mieli okazję do degustacji specjalnie przygotowanego menu cateringowego autorstwa Szefa Kuchni Tomasza Purola. Podczas wydarzenia odbył się także panel dyskusyjny ekspertów pt. „Transakcje od kuchni, czyli jak pandemia zmieniła relacje w biznesie”, który poprowadziła dziennikarka i dyrektor Gdańskiego Klubu Biznesu Dorota Sobieniecka - Kańska.
Wera Stromska, Właścicielka Kliniki Beleza
Ewa Porowska, Dyrektor Marketingu, GFKM
Joanna Wagner, Żródło Wody Kangen, Renata Podfigurna, Long Hair Fundation
Ilona Olszaniec - Kozakiewicz, właścicielka Kliniki Medissima
Łukasz Burda, Prezes White Marlin
Jacek Burzyński, Prestiż Magazyn Trójmiejski, Sławomir Rejkowski, CEO iLift, Rafał Wojciechowski, Business Development Manager, iLift
Martyna Grzemska, White Marlin, Marta Blendowska, Prestiż Magazyn Trójmiejski
Katarzyna Andruszkiewicz, Business Development Manager, White Marlin
Tomasz Purol, Szef Kuchni, White Marlin
Sebastian Wawrzonek, Julia Sylwestrzak, Agnieszka Kaczmarska, Marina Medical Center
Kacper Orkisz, Premium Yachting
Mateusz Ellwardt, Happy Business, Mariusz Pełka, Usługi Finansowe
Marek Paliświat, Wicepres White Marlin, dr Zdzisław Nieckarz, Kierownik Pracowni Psychologii Badań Biznesu w Instytucie Psychologii UG
Magdalena Krasnodębska, White Wood Nieruchomości
Marta i Rafał Orfin, Orfin Nieruchomości