Kronika Prestiżowa
Zakończenie wakacji w Hotelu Almond Business & SPA
W hotelu Almond odbyło się kolejne zakończenie wakacji. O doznania kulinarne zadbał Bartosz Czyżyk - szef kuchni, który przygotował wyśmienite menu śródziemnomorskie. Podczas wieczoru odbył się pokaz tańca flamenco, goście mieli także szansę wygrać nagrody ufundowane przez partnerów wydarzenia: Patrycję Brendler oraz BMW Zdunek. Wieczór upłynął przy dźwiękach live music w wykonaniu California Duet.
Monika i Marcin Maciejak
Danuta Uljasz, Anna Sobieszczańska
hostessy Martini
Robert Silski, Dorota Janicka-Kurlenda, Gdańska Orchidea
Andalu Flamenco
Lucyna Waruszewska, dyrektor generalna, Hotel Almond, Katarzyna Olczyk
Patrycja Brendler, partner wydarzenia, Ilona Zmudczyńska, dyrektor marketingu, BMW Zdune
Bartosz Czyżyk, szef kuchni, Robert Silski, konferansjer