Kronika Prestiżowa

Coolinarne tajemnice Dworu Oliwskiego

prestiz
Magazyn
  nr 4 (14). 
Kwiecień 2011

Coolinarne tajemnice – pod takim hasłem zorganizowano w restauracji hotelu „Dwór Oliwski” spotkanie z koneserami kuchni na najwyższym poziomie. Podczas aromatycznego wieczoru szef kuchni Marcin Kowalski zdradził trzy sekretne przepisy, które dopiero od wiosny znajdą się w restauracyjnym menu. Zaproszeni goście mogli skorzystać z fachowej porady, w jaki sposób te smaczne dania przygotować samemu w domu. pc

Pracownice i kadra zarządzająca hotelu ?Dwór Oliwski?

Od lewej: Hanna Kąkol, dyrektor ?Perfect Consulting?, Marcin Kowalski, szef kuchni hotelu ?Dwór Oliwski?, Izabela Wilczyńska, dyrektor hotelu ?Dwór Oliwski?, Hanna Reguła i Barbara Wiktorowicz z firmy ?Bruss Lab ratoria?