Kronika Prestiżowa
Nowe miejsce z włoską kuchnią na mapie Gdańska
W sobotę 29 stycznia miało miejsce uroczyste otwarcie włoskiej restauracji Limoncello di Mielnik w gdańskim Garnizonie. Podczas wydarzenia goście degustowali potrawy przygotowane przez szefa kuchni Grzegorza Nakrajnika, a także mieli okazję wysłuchać krótkiego koncertu skrzypcowego w wykonaniu jednego z kucharzy.
Łukasz Stybner, Dyrektor Regionalny Segmentu Klientów Zamożnych Citi Handlowy, Sylwia Stybner
Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Bogusława Męczykowska
Andrzej Kalinowski, Anna Marcinkowska
Izabela Kierznikiewicz, Jagoda Konarzewska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni, Robert Sobieralski, Adam Kierznikiewicz
Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik,szef kuchni Limoncello di Mielnik, Monika Szlass, menadżer restauracji, Łukasz Radomski
Zuzanna Mielnik, Fryderyk Skrzypkowski
Ilona Olszaniec, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Marek Muraszko
Bogusława Męczykowska, Jolanta Mielnik
Jakub Haczyk, kucharz
Jolanta Mielnik, Sławomir Mielnik, właściciele restauracji
Zuzanna Mielnik, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik
Marek Wierzbicki, Alicja Wierzbicka, Ewa Rogaczewska, Tadeusz Rogaczewski
Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Anna Jagiełło
Krystian Rassmus, architekt wnętrz
Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielni
Zuzanna Mielnik, Monika Szlass, menadżer restauracji