W sobotę 29 stycznia miało miejsce uroczyste otwarcie włoskiej restauracji Limoncello di Mielnik w gdańskim Garnizonie. Podczas wydarzenia goście degustowali potrawy przygotowane przez szefa kuchni Grzegorza Nakrajnika, a także mieli okazję wysłuchać krótkiego koncertu skrzypcowego w wykonaniu jednego z kucharzy.
Kronika - Nowe miejsce z włoską kuchnią na mapie Gdańska
foto:
Krzysztof Nowosielski
Łukasz Stybner, Dyrektor Regionalny Segmentu Klientów Zamożnych Citi Handlowy, Sylwia Stybner...
foto:
Krzysztof Nowosielski
Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Bogusława Męczykowska...
foto:
Krzysztof Nowosielski
Izabela Kierznikiewicz, Jagoda Konarzewska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni, Robert Sobieralski, Adam Kierznikiewicz...
foto:
Krzysztof Nowosielski
Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik,szef kuchni Limoncello di Mielnik, Monika Szlass, menadżer restauracji, Łukasz Radomski ...
foto:
Krzysztof Nowosielski
Ilona Olszaniec, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Marek Muraszko
foto:
Krzysztof Nowosielski
Marek Wierzbicki, Alicja Wierzbicka, Ewa Rogaczewska, Tadeusz Rogaczewski...
foto:
Krzysztof Nowosielski
Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielni...















