Kronika Prestiżowa

Nowe miejsce z włoską kuchnią na mapie Gdańska

Magazyn
  nr 2 (134). 
luty 2022

W sobotę 29 stycznia miało miejsce uroczyste otwarcie włoskiej restauracji Limoncello di Mielnik w gdańskim Garnizonie. Podczas wydarzenia goście degustowali potrawy przygotowane przez szefa kuchni Grzegorza Nakrajnika, a także mieli okazję wysłuchać krótkiego koncertu skrzypcowego w wykonaniu jednego z kucharzy.

Łukasz Stybner, Dyrektor Regionalny Segmentu Klientów Zamożnych Citi Handlowy, Sylwia Stybner

Krzysztof Nowosielski

Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Bogusława Męczykowska

Krzysztof Nowosielski

Andrzej Kalinowski, Anna Marcinkowska

Krzysztof Nowosielski

Izabela Kierznikiewicz, Jagoda Konarzewska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni, Robert Sobieralski, Adam Kierznikiewicz

Krzysztof Nowosielski

Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik,szef kuchni Limoncello di Mielnik, Monika Szlass, menadżer restauracji, Łukasz Radomski 

Krzysztof Nowosielski

Zuzanna Mielnik, Fryderyk Skrzypkowski 

Krzysztof Nowosielski

Ilona Olszaniec, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Marek Muraszko

Krzysztof Nowosielski

Bogusława Męczykowska, Jolanta Mielnik

Krzysztof Nowosielski

Jakub Haczyk, kucharz

Krzysztof Nowosielski

Jolanta Mielnik, Sławomir Mielnik, właściciele restauracji

Krzysztof Nowosielski

Zuzanna Mielnik, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik

Krzysztof Nowosielski

Marek Wierzbicki, Alicja Wierzbicka, Ewa Rogaczewska, Tadeusz Rogaczewski

Krzysztof Nowosielski

Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielnik, Anna Jagiełło

Krzysztof Nowosielski

Krystian Rassmus, architekt wnętrz

Krzysztof Nowosielski

Małgorzata Radomska, Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni Limoncello di Mielni

Krzysztof Nowosielski

Zuzanna Mielnik, Monika Szlass, menadżer restauracji

Krzysztof Nowosielski