Kronika Prestiżowa

Live cooking z marką BORA

prestiz
magazyn
  nr 12 (111). 
Grudzień 2019

Trójmiejska pracownia projektowa Malaga zorganizowała wieczór z gotowaniem "na żywo" z ekskluzywnymi kuchniami marki BORA - producentem nieszablonowych  płyt grzewczych z wbudowanym okapem. W wydarzeniu wzięło udział zacne grono gości, wśród nich zasłużeni architekci. Event połączył świat designu i gastronomii. O podniebienia gości zadbała Agnieszka Nerko, właścicielka restauracji Tupot Mew.

Łukasz Dudala, Area Sales Manager Poland BORA, Agnieszka Nerko - Tupot Mew, Marta Wróbel i Marta Kodrzycka - grupa Malaga Pracownia Projektowa

Małgorzata Jasnoch - Teal Action Learning Global, Anna Maria Sokołowska - Anna Maria Sokołowska Architektura Wnętrz, Magda Czauderna - Magda Czauderna Pracownia Architektoniczna

Katarzyna Okońska - sekretarz redakcji magazynu Prestiż, Marta Blendowska - kreatorka magazynu Linia

Od lewej: Agnieszka Nerko - Tupot Mew, Piotr Gałuszka - Hoder Centrum Obróbki Kamieni Naturalnych

Piotr Gałuszka - Hoder Centrum Obróbki Kamieni Naturalnych, Renata Łowin - Oranż Studio Wnętrz