MORSKIE PRZYSMAKI NA URODZINACH MARRIOTTA

To były urodziny w kulinarnym stylu. Hotel Courtyard by Marriott w Gdyni świętował swoje 3 urodziny w towarzystwie swoich klientów oraz gości hotelowych, a uroczysty koktajl odbył się w restauracji Gård - Nordic Kitchen. 


Matylda Promień

Szef kuchni Przemysław Woźny przygotował atrakcje kulinarne - w menu znalazły się między innymi ostrygi, małże w sosie winno-maślanym, smażone krewetki, łosoś gravlax, ceviche z krewetek oraz solona polędwica wołowa. Jednak najwięcej emocji wzbudził fenomenalny bufet deserowy, komponowany w obecności gości przez szefa kuchni oraz cukierników. Kompozycja z motywami morskimi, pełna rozmaitych słodkości swoim wyglądem i kolorami zrobiła ogromne wrażenie.

Sporą atrakcją był również efektowny pokaz barmański zaprezentowany przez zwycięzcę Mam Talent i rekordzistę świata i Guinessa – Krzysztofa Drabika. Jego żonglersko-barmański pokaz z ogniem na długo pozostanie w pamięci gości. Oprawę muzyczną wieczoru zapewnił DJ Adamus, któremu akompaniował Bartosz Jarosz na saksofonie. Stworzone przez ich duet aranżacje muzyczne porwały zaproszonych gości do tańca.

94
07/2018

Uparty w pracy artystycznej, trudno godzi się na kompromisy, za to w życiu prywatnym ugodowy, bezkonfliktowy.