Micha Małego Zielarza

Agnieszka Nerko. Bistro Jak się masz

 


prestiz

Składniki:

Jarmuż z chilli i żurawiną, marchewka marynowana w wodzie różanej, falafel z ciecierzycy z suszem z konopii, hummus z pieczonym burakiem, grillowane halloumi, dip z bakłażana i orzechów włoskich, gomasio z siemieniem lnianym i nasionami konopii, sok z kiszonej cytryny, olej konopny tłoczony na zimno

Lekka roślinna micha łącząca w sobie świeżość kiszonych cytryn i wody różanej z kremowym grillowanym Halloumi, Falafelem i Hummusem.  

Polskie zimowe warzywa użyte w nieoczywisty sposób. O dobry nastrój zadba w pełni spożywczy susz i olej z konopii.

Zdrowa energia – smacznego!

 

91
04/2018

O życiu, które jest podróżą z wybitnym trójmiejskim podróżnikiem rozmawia Malwina Talaśka.