Czas na grilla!

 

Długie dni i krótkie noce. Dużo słońca, a za oknem temperatura powyżej 20 stopni. Czerwiec to miesiąc wyjątkowy - kończy się wiosna i zaczyna lato. A wraz z nim już w pełni rusza sezon na grilla. Zanim jednak popędzimy do sklepu po kiełbasy, drób, steki, ryby, warzywa i wszystko co tylko można smacznie przyrządzić na grillu warto zadbać o odpowiedni sprzęt. Bez niego przyrządzenie pysznych potraw z pewnością będzie trudniejsze. O czym należy pamiętać i jak wybrać najlepszy sprzęt? Jeśli szukacie wyjątkowego grilla, koniecznie sprawdźcie propozycje od Taras Factory.


prestiz

DualChef

Outdoorchef

AROSA

Outdoorchef

Australia

Outdoorchef

Lugano

Outdoorchef

 

115
06/2020

Zanim Ryszard Kapuściński napisał jedną stronę, wcześniej czytał sto. Winston Churchill nad minutą przemówienia pracował godzinę.