Podczas warsztatów gwarantowane są wszystkie niezbędne składniki, pyszna kawa DeLonghi oraz wspaniałe wypieki z cukierni T.Deker.
Harmonogram II Edycji Warsztatów:
26 lutego 2012 godz.16:00-19:30 Tarty na słodko, zapiekane i na zimno, czekoladowe, duże i małe...
3 marca 2012 godz.16:00 - 19:30 Tarty i Tartaletki z farszami warzywnymi, z szynka i boczkiem, pinią itp.
17 marca 2012 godz.16:00 - 19:30 Serniki, puszyste i ciężkie, dietetyczne lub grzesznie kaloryczne.
14 kwietnia 2012 godz.16:00 - 19:30 Czekolada ciemna i biała, wytrawna i słodka, gorąca i zimna.
Koszt każdego z poniższych warsztatów wynosi 300zł/osobę. Cena obejmuje produkty, sprzęt, przerwy kawowe DeLonghi z ciastami od T.Deker. Kurs uwieczniony zostanie dyplomem oraz przepisami i kartonikiem z gotowymi wypiekami na wynos.