ZAKOŃCZENIE SEZONU W HOTELU ALMOND

Hotel Almond w imprezowym stylu pożegnał sezon. W hotelowej restauracji Magiel zorganizowano spotkanie integracyjne dla gości, przyjaciół i partnerów biznesowych. O kulinarne doznanie zadbał szef kuchni Przemysław Langowski, a cały wieczór uświetniła muzyka grupy Let’s Dance. 


Matylda Promień

Hotel Almond został otwarty w maju 2016 roku i od razu zyskał sobie wielu stałych gości. Kiedyś mieściła się tutaj pralnia garnizonowa, potem fabryka kakao i marcepanu, która funkcjonowała do czasów końca II wojny światowej. Teraz zupełnie nową historię zapisuje hotel Almond. 

Podczas spotkania goście mieli okazję spróbować znakomitej kuchni, która uznawana jest za jedną z najlepszych w Trójmieście. Szef kuchni przygotował specjały z grilla, m.in. kaszankę z duszonymi pieczarkami, grillowane piersi z kurczaka marynowane w ostrej papryce i świeżej kolendrze, schab nadziewany duszoną kapustą i grzybami, czy rostbef pieczony marynowany
w musztardzie francuskiej.

85
10/2017

Jeden z najwybitniejszych polskich malarzy i jeden z niewielu artystów współczesnych odnoszących sukcesy komercyjne, zarówno w kraju, jak i na świecie.