Live cooking z widokiem na przystań jachtową - takie atrakcje oferuje swoim gościom restauracja Magiel mieszcząca się w czterogwiazdkowym hotelu Almond w Gdańsku. Szefem kuchni jest tutaj doskonale znany i ceniony Przemysław Langowski. W menu nie brakuje dań kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej i polskiej. O ich wyjątkowym smaku mieliśmy okazję się przekonać podczas uroczystego otwarcia.
Kronika - Do Magla na kolację
foto:
Edyta Steć
Lucyna Waruszewska, dyrektor generalny Hotelu Almond, Przemysław Langowski szef kuchni restauracji Magiel...
foto:
Edyta Steć
Od lewej: Marlena Kurczewska, Paweł Podbielski, Anastazja Mierosławska, WhiteWood Nieruchomości
foto:
Edyta Steć
Aleksandra Arendt, dziennikarka, Marta Pietkun, radca prawny, Krzysztof Anzel, Howinnga...







