Kronika Prestiżowa

Fumenti szkoli i bawi

mr
magazyn
  nr 4 (32). 
Maj 2013

Szkolenia i imprezy firmowe w Akademii Kulinarnej Fumenti to nie tylko świetna przygoda z gotowaniem w roli głównej, ale także, a może przede wszystkim, doskonała zabawa przy stole, w gronie fantastycznych ludzi. Atmosfera panująca w Fumenti to doskonały i najlepszy przykład na to, że wspólne gotowanie zbliża ludzi i likwiduje wszelkie bariery.

Artur Moroz, szef kuchni i właściciel restauracji Bulaj. Z tyłu Artur Szymański, szef kuchni restauracji Rzeka Smaków w hotelu Ibis w Redzie

Mateusz Trzeciak, thefood.pl

Adwokat Agnieszka Cwalina - Nowakowska, Edgar „Qba” Jakubowski, współwłaściciel restauracji Casino Diner

 Paweł Makowski i Piotr Jakimiak w bardzo dobrych humorach

Od lewej: Paweł Wątor, szef kuchni restauracji Mercato, Wojciech Radtke, Slow Food Trójmiasto

Dominik Stankiewicz, współwłaściciel firmy Stanbud, Joanna Rozwadowska, właścicielka firmy For-Nails

Od lewej: Grzegorz Nakrajnik, szef kuchni restauracji White House, Robert Radkiewicz, wydawca magazynu Slow Life

Od lewej: Michał Maj, współwłaściciel restauracji Trafik, Kamil Sadkowski, współwłaściciel Fumenti

Uczestnicy szkolenia

Filip Wójcikiewicz, właściciel hotelu Hilton Gdańsk