Najbardziej wykwintne smaki kuchni polskiej serwowano gościom restauracji Tłusta Kaczka w Gdyni w ramach kolejnej już imprezy „Tłusty Czwartek w Tłustej Kaczce”. Wszystko przy nastrojowych dźwiękach muzyki na żywo. W menu znalazły się między innymi: polędwiczki wieprzowe z boczku, tatar z kaczki, kaczka pieczona w majeranku, czy staropolska kaszanka z podrobami. Goście, klienci, partnerzy biznesowi i przyjaciele zaproszeni na imprezę wychodzili z niej w pełni usatysfakcjonowani.
Kronika - Smaki kuchni polskiej
foto:
Marek Stiller
Wojciech Grubman, dyrektor ds. finansowych Chińsko-Polskiego Towarzystwa Okrętowego Chipolbrok wraz z małżonką
foto:
Marek Stiller
Adam Majchrzak, dyrektor ds. inwestycji Invest Komfort z żoną (z prawej) i przyjaciółką






