Kronika Prestiżowa

Otwarcie Food Hallu Montownia

magazyn
  nr 6 (150). 
Czerwiec 2023
21 czerwca, dzień przed oficjalnym otwarciem Food Hallu, miało miejsce spotkanie przyjaciół Montowni połączone z degustacją dań przygotowanych przez szefów kuchni kilkunastu restauracji. Poprzedziła je konferencja prasowa oraz oprowadzanie po historycznej hali. Reprezentacja Prestiżu również pojawiła się na wydarzeniu i bawiła się świetnie!

Łukasz Samagalski, Montownia

Krzysztof Nowosielski

Agnieszka Smektała, Inzpirea, z partnerem

Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Dembek, Członek Zarządu Olivia Star Top, z partnerką

Krzysztof Nowosielski

Paweł Chałupka, Dyrektor Porsche Centrum Sopot, Cezary Bieniasz-Krzywiec

Krzysztof Nowosielski

Wioletta Nowak, Zbigniew Nowak, Grupa Nowak

Krzysztof Nowosielski

Jarek Górski, Filip Nawratil, Euro Styl,

Krzysztof Nowosielski

Rafał Marcyniuk, Członek Zarządu Olivia Star Top, z synem

Krzysztof Nowosielski

Mariusz Bogdanowicz, On Trade National Development Director,
United Beverages

Krzysztof Nowosielski

Karolina, Iza i Michał Paliwoda, Great Greek

Aleksander Gajdus, Melted, z żoną

Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Cybruch, Prezes Food Hall Poland

Krzysztof Nowosielski

Nguyen Anh Dung, Szef Kuchni

Krzysztof Nowosielski

Grzegorz Konopa, Brand Manager William Grand & Sons Polska

Krzysztof Nowosielski

Bartosz Podgórczyk, Dyrektor Marketingu, Euro Styl, z żoną

Krzysztof Nowosielski

Łukasz Smoliński, właściciel Deseo

Krzysztof Nowosielski

Marta Blendowska, Prestiż Magazyn Trójmiejski, Oskar Kubicki, restaurator

Krzysztof Nowosielski