Prestiż patronuje

Restaurant Week „Chodźmy do Restauracji!

Miejsce: Trójmiejskie Restauracje

Wiosenna edycja Festiwalu pod hasłem “Chodźmy!” już między 18., a 30. kwietnia. Rezerwacje popisowych trzydaniowych doświadczeń w najlepszych restauracjach w Trójmieście na www.RestaurantWeek.pl.

W 2017 roku wydaliśmy w restauracjach ponad 3 miliardy złotych więcej, niż rok wcześniej. Wyjście do restauracji coraz rzadziej kojarzy się tylko z jedzeniem, a coraz częściej z radosnym wspólnym czasie przy stole z bliskimi i znajomymi. Dlatego właśnie, początek wiosny to doskonały pretekst do zarezerwowania stolików w najlepszych restauracjach. Szefowie Kuchni ponad 30 Restauracji zaprezentują na Festiwalu popisowe trzydaniowe menu, dostępne tylko dla gości Trójmiasto Restaurant Week. W Festiwalu udział wezmą zarówno restauracje z ugruntowaną pozycją na rynku, jak i najlepsze debiutujące lokale, które z dnia na dzień zyskują na popularności.

Dłuższe, słoneczne dni i budząca się do życia przyroda przyczyniają się do odświeżenia życia towarzyskiego, opuszczenia ciepłych czterech kątów i wyjścia do restauracji. Najwyższa pora zaprosić kogoś bliskiego na wspólne świętowanie małych i dużych sukcesów albo odświeżyć starą znajomość podczas wspaniałej restauracyjnej przygody. Restaurant Week to do tego najlepsza okazja - rezerwacja stolika oraz popisowe trzy dania oraz niespodzianka od sponsora wydarzenia w festiwalowej cenie 49 zł.

W ramach ceny każdej rezerwacji na wszystkich gości Festiwalu czekać będzie niespodzianka od sponsorów wydarzenia. Kropla Délice to oficjalna woda Festiwalu Restaurant Week. Jej kompozycja składników mineralnych, idealne nagazowanie oraz elegancka butelka doskonale łączą się z kunsztem festiwalowych dań serwowanych przez najlepszych Szefów Kuchni.

Daty Festiwalu: 18 – 30 kwietnia

Otwarcie Rezerwacji: 22 marca 2018r.

Rezerwacje: www.RestaurantWeek.pl

Sponsor wydarzenia: Martini

Festiwalowy koktajl: Martini Tonic

Oficjalna woda Festiwalu: Kropla Délice