Otwarcie sopockiej Restauracji Modern - fotorelacja

26 stycznia odbyło się oficjalne otwarcie sopockiej Restauracji Modern. W wydarzeniu wzięło udział blisko osiemdziesięciu gości.


31 Styczeń 2019

Wydarzenie odbyło się pod hasłem przewodnim "Cztery Zmysły". Za przygotowanie dań odpowiadał Szef Kuchni Restauracji Modern, Patryk Pollak - kucharz z wieloletnim doświadczeniem zdobytym w najlepszych polskich restauracjach. Przybyłym gościom zaserwował rozmaite potrawy składające się m.in. z ryb, owoców morza, kolorowych sałat czy słodkich deserów. Potrawy były zapowiedzią nowej karty manu dostępnej na co dzień w Restauracji. 

Za zmysł węchu odpowiadał sommelier Przemysław Gwardzik, właściciel pracowni Red Wine&Whisky, który podczas swojej prelekcji nauczył gości wąchania i smakowania win z rozmaitych zakątków świata. Prelekcja poparta była degustacją poszczególnych trunków.

Zmysł wzroku oszukał Bartosz MAGO Szubert - uczestnik popularnego programu telewizyjnego Mam Talent, który przed przybyłymi gośćmi dokonał pokazu iluzji.

Zmysł słuchu uruchomiła Ewelina POBLO Pobłocka - finalistka programu telewizyjnego The Voice of Poland, która zaśpiewała podczas tego wieczoru.

Zmysł dotyku poruszyła Patrycja Brendler - projektantka wysokiej jakości biżuterii z naturalnych kamieni.

Wydarzenie poprowadziła Paulina Marwińska, właścicielka agencji MAARWIN.