JUŻ JEST! PEŁEN SKŁAD EKSPERTÓW MADE RESTAURANT GDYNIA!

prestiz

Już 28.11.2018 (środa) w hotelu Courtyard by Marriott w Gdyni odbędzie się najważniejsza i najbardziej merytoryczna konferencja gastronomiczna w Trójmieście – MADE RESTAURANT. Nie może tam Państwa zabraknąć!

SZCZEGÓŁY PROGRAMU MADE RESTAURANT GDYNIA

Podczas gdyńskiej konferencji organizatorzy będą prezentować najnowsze trendy w branży, inspirować do innowacyjnych działań i wspólnie poszukiwać przewag konkurencyjnych - zarówno po stronie restauratora, jak i dostawcy. A to wszystko w oparciu o „z życia wzięte” case studies i wystąpienia ekspertów branży gościnności.

Program MADE Restaurant w Gdyni został podzielony na następujące bloki tematyczne:

  • Bądź 3 kroki przed… Dzięki motywacji

  • Bądź 3 kroki przed… W zarządzaniu biznesem

  • Bądź 3 kroki przed.. Dzięki znajomości trendów -> PANEL Z UDZIAŁEM EKSPERTÓW MIĘDZYNARODOWYCH z Norwegii i Rosji!

  • Bądź 3 kroki przed… W Marketingu

Podczas konferencji uczestnicy będą wspólnie dyskutować o znaczeniu pasji w poszukiwaniu motywacji do działania, o niestandardowych działaniach marketingowych, o poszukiwaniu idealnego kelnera do swojej restauracji, o znaczeniu CSR w budowaniu siły swojej marki oraz o tym, czy warto podejmować współpracę z influencerami? Na gdyńskiej scenie hotelu Courtyard by Marriott staną m.in.: Maciej Sobolewski (Bobby Burger), Rafał i Piotr Wałęsowie (Sztuczka, Sztuczka Bistro), Maciej Zawadzki (m.in. Mondo di Vinegre), Ewa Malika Szyc-Juchnowicz (Malika, Machina Eats&Beats), Bartosz Filipowicz (Falla), Gaweł Czajka (Cały Gaweł), Agnieszka Haponiuk (Trójmiasto.pl)… A to zaledwie kilka nazwisk z całej listy naszych Ekspertów!

Pełen program, lista ekspertów i partnerów oraz bilety na gdyńską edycję MADE Restaurant dostępne są na stronie: https://maderestaurant.pl/konferencja-gastronomiczna-gdynia/

Informacja prasowa wydarzenia: http://madetalks.pl/kilka-bezdyskusyjnych-powodow-dla-ktorych-warto-dolaczyc-do-made-restaurant-w-gdyni-juz-28-11-2018/