Kolacja ambasadorska w ramach festiwalu "Restaurant Week"

prestiz

W przeddzień Festiwalu Najlepszych Restauracji Restaurant Week w Restauracji Taverna Zante w Gdyni odbyła się kolacja dla Ambasadorów Festiwalu.

Na stołach królowało to, co w greckiej kuchni najlepsze: aromatyczne przekąski, sery, oliwki, papryka, dania z baraniny i ryb, wspaniałe desery i przyszykowane specjalnie na tę okazję koktajle, które obok kuchni greckiej są specjalnością lokalu. Wśród uczestników kulinarne i lifestyle'owe blogerki z Trójmiasta, dziennikarz Gazety Wyborczej Dariusz Gałązka i organizatorka Trójmiasto Restaurant Week Natalia Taranta-Pelc.  

Rafał Najworsz- manager Taverna Zante

KAKU fashion & cook - Monika i Martyna Ciemięcka

Paulina Wnuk Blog - Paulina Wnuk

Przegryzam - Aleksandra Kuźbida

Asieja - Joanna Prieba

Dobrzewychowana.pl - Katarzyna Kant

Dusiowa Kuchnia - Klaudia Sroczyńska

Shiny Syl - Sylwia Zaręba Gierz

Okiem Dietetyka - Viola Urban

Cyryl